torsdag 3 maj 2012

Sommarvärme

Vilket väder!! När jag körde från jobbet vid fem visade termometern 20 plus grader!! Så hämtade snabbt hem Ellen från dagis, och tog en sväng och köpte glass! Baklängesmiddag är okej när det är sommar i luften!
Älskar den åldern Ellen är i nu (2,5 år) man kan verkligen sitta och prata om allt möjligt, och få vettiga svar, underbart! Sen är de där psykbryten som hör åldern till inte lika roliga, men som tur är, är de inte lika många och varar aldrig speciellt länge!
 Ellen fick välja glass själv, inte så oväntat valde hon en rosa Hello Kitty glass!
Chillar i solen efter dagis, älskade lilla unge!
Nu ska jag ta mig en ordentlig uppdatering i bloggvärlden, har ju knappt hunnit sitta vid datorn de senaste dagarna, men är det fint väder så är det!

9 kommentarer:

 1. Klart att man ska slappa och käka glass dessa dagar :-)

  Kram Nina

  SvaraRadera
 2. Säger detsamma!!! Det är hårda kontraster, men nu kan man få vettiga svar när man frågar vad dem gjort på dagis - vad hon tycker, vart det gör ont, osv osv :) Underbart!!!
  Svar: Ja, vagn är klart. det vi inte har är skötbord.. letar febrilt på Blocket å sånt men inte blivit av å köpa än.. men jag vill hellre inte ha det stå där 2mån innan kanske... men dags å skaffa det snart!

  SvaraRadera
 3. Visst är det? Wilda berättar äntligen vad hon gjort på dagis. Nu är det inte bara påhitt hahaha

  SvaraRadera
 4. Hej gumman! Kalaset blev mysigt & barnen hade roligt;-) synd ni inte kunde komma. Jobbar nästa fredag men är ledig på helgen men annars är jag ledig fre därefter sen igen! Kan även ses mitt i veckan efter 15 tiden. Hur jobbar du? Nu måste vi ses. Fina bilder på lillan & ja dessa härliga psykbryt, haha! Kraam

  SvaraRadera
 5. Haha psykbryten känner jag igen :) men dom är så jäkla mysiga att samtala med! :)

  Kram!!

  SvaraRadera
 6. Mysigt ni har det💗 förstår att det är kul med åldern nu. Och snart kommer en liten till ju, mys 💙

  SvaraRadera
 7. God eftermiddag fina...Ja underbart vår väder vi har haft några dagar i rad.I dag är det inte lika fint men ändå skönt väder.ska snart gå ut en vända ner till ica..Ha en fin fredag söta...Gott med glass i kvälls solen..kram kram

  SvaraRadera
 8. Phu psykbryt har vi redan trots att Alma bara är 17 månader!!

  Vilka söta shorts? Är de från pomp de Lux? Vilken stl rek du i deras kläder? Alma har 92 nu.

  SvaraRadera
 9. Ja visst är det härligt nu när dem pratar mer och mer, härligt med sol, idag är det inte lika skönt med all blåst men det regnar inte iallafall, hoppas ni har en fin lördag!kram

  SvaraRadera